Miljø Vaskeri Vaskerier

Miljø

Kruse Vask sikrer at kunden er i centrum i alle processer i virksomheden, derfor vasker vi også med miljørigtige vaskemidler. Vi foretager kundetilfredshedsanalyser og følger op med henblik på at forbedre os. Vi fører tilsyn med produkternes kvalitet og er i stadig kontakt med vores leverandører herom.

 

Vi valgte for nylig at skifte leverandør af vores vaskemidler, dette har gjort, at er blevet mere miljøvenlige. Vores vaskemidler er svanemærket, det opfylder dermed skrappe miljøkrav, og tager hensyn til den menneskelige sundhed.

 

Kruse Vask er desuden blevet tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet for vores gode arbejdsmiljø, som vi lægger stor vægt på.

 

Vi vil gerne være en miljørigtig leverandør af tekstiller. Dette gør vi ved hele tiden at arbejde for at reducere vores energi-, vand- og kemikalieforbrug. Vores produkter bliver vasket med vaskemiddel som er svanemærket. Vores tekstiler på bliver produceret på gode vilkår. Vi tager afstand fra leverandører som producerer tekstiler under dårlig arbejdsmiljø. På den måde kan vi garantere vores kunder en miljørigtig og samfundsansvarlig samarbejdspartner.

 

 

Pejtervej 2

Veddum, 9560 Hadsund

 

98 58 51 08

 

Birgit-kruse@kruse-vask.dk