ANSVARLIGHED

Hele vejen rundt

Kruse Vask tænker både ansvarlighed globalt og lokalt – helt fra bomuldsmarken og hele vejen til dine gæster. Når vores tekstiler bliver kasseret, bliver de genbrugt til nye produkter lavet på lokale socialøkonomiske virksomheder. Læs mere om vores social ansvarlige projekter nedenfor. 

LOKALT NÆRVÆR

Vi synes, at et lokalt samarbejde er vigtigt for at kunne drive en bæredygtig og ansvarlig virksomhed. Uden vores lokale samarbejder med socialøkonomiske systuer ville vi ikke kunne tilbyde det samme brede sortiment af bæredygtige produkter – samtidig med at vi hjælper borgere med udfordringer tilbage på arbejdsmarkedet.

Social Ejendomsservice og Pakkeri logo
Mariagerfjord kommune logo

SOV TRYGT PROJEKTET

Gennem ‘sovtrygtprojektet’ samarbejder vi med landets kvindekrisecentre og herberger, hvor frasorteret sengetøj og håndklæder hjælper dets beboere, så alle kan sove trygt – og vi giver vores sengetøj og håndklæder nyt liv.

Sov Trygt Projektet logo

VI SKABER LOKALE & GASTRONOMISKE OPLEVELSER

Kruse Vask står bag Nordjysk Madfestival hvor vi samler nordjyderne til fælles madoplevelser omkring nordjysk producerede råvarer og skaber samtidig grobund for kulinarisk nysgerrighed og inspiration, så de helt selv kan bringe Nordjylland ind i eget køkken.

Nordjysk Madfestival logo

GLOBAL OMSORG

Det er vigtigt for os at fremstillingen af bomuld og produktionen af tekstiler foregår under gode arbejdsforhold. Derfor er det netop vigtigt, at producenterne af vores tekstiler kan dokumentere, at deres medarbejdere arbejder i et godt arbejdsmiljø uden børnearbejde og med sundhed og sikkerhed.

BCI better cotton logo
Fairtrade Certified Cotton logo
EU Ecolabel logo
global organic textile standard gots logo

INTERESSERET?

Telefon ikon 98 58 51 08

Få et uforpligtende tilbud skræddersyet efter dit behov.