ANSVARLIGHED

Hele vejen rundt

Kruse Vask arbejder med social ansvarlighed både globalt og lokalt - helt fra bomuldsmarken og fremstilling af tekstiler. Alle vores kasserede tekstiler, bliver genbrugt og genanvendet til nye produkter lavet på lokale socialøkonomiske systuer eller sendt på krisecentre og herberg for hjemløse. Læs mere om vores social ansvarlige projekter nedenfor. 

LOKALT NÆRVÆR

Lokalt samarbejde er vigtigt for at kunne drive en bæredygtig og ansvarlig virksomhed. Men mest af alt hjælper vi mennesker tilbage i arbejde. Uden vores lokale samarbejder med socialøkonomiske systuer ville vi ikke kunne tilbyde det samme brede sortiment af bæredygtige produkter - samtidig med at vi hjælper borgere med udfordringer tilbage på arbejdsmarkedet.

Social Ejendomsservice og Pakkeri logo

360° LOKAL

Vores filosofi og DNA er at være en LOKAL samarbejdspartner for vores kunder, leverandører og lokalsamfund. Vi er startet som en lille virksomhed, der er bygget op af lokale. Vi er vokset med lokale kunder og leverandører. Derfor vil vi sikre vores lokalsamfund vokser og forbliver SAMMEN med os. Ligeledes vil vi som virksomhed i et lokalsamfund også drive den med ansvarlighed og gennemsigtighed.

Vi køber fra lokale leverandører. Findes der ikke lokale leverandører eller løsninger, skal bæredygtighed og ansvarlighed prioriteres

Salg af vores service eller produkter skal sælges til vores lokalområde som gælder Nordjylland og Midtjylland (max 2 timers kørsel fra Veddum). Henvender en kunde sig udenfor dette område eller kørselsradius skal flere af følgende kriterier være udfyldt: fastholdelse og udvikling af lokale arbejdspladser, støtte landdistrikt område, social ansvarlighed, bæredygtighed, grøn omstilling, cirkulær økonomi.

VI VIL FORPLIGTE OS TIL AT 75 % AF VORES SALG ER LOKALT.

SOV TRYGT PROJEKTET

Gennem ‘sovtrygtprojektet’ samarbejder vi med landets kvindekrisecentre og herberger, hvor frasorteret sengetøj og håndklæder hjælper dets beboere, så alle kan sove trygt - og vi giver vores sengetøj og håndklæder nyt liv.

Sov Trygt Projektet logo

VI SKABER LOKALE & GASTRONOMISKE OPLEVELSER

Kruse Vask står bag Nordjysk Madfestival hvor vi samler nordjyderne til fælles madoplevelser omkring nordjysk producerede råvarer og skaber samtidig grobund for kulinarisk nysgerrighed og inspiration, så de helt selv kan bringe Nordjylland ind i eget køkken.

Nordjysk Madfestival logo

GLOBAL OMSORG

Det er vigtigt for os at fremstillingen af bomuld og produktionen af tekstiler foregår under gode arbejdsforhold. Derfor er det netop vigtigt, at producenterne af vores tekstiler kan dokumentere, at deres medarbejdere arbejder i et godt arbejdsmiljø uden børnearbejde og med sundhed og sikkerhed.

BCI better cotton logo
EU Ecolabel logo

Du kan også læse mere om vores arbejde med bæredygtighed

INTERESSERET?

Telefon ikon 98 58 51 08

Martin Kruse tager gerne en kopkaffe med dig!