MILJØ

Miljø

Kruse Vask sikrer at kunden er i centrum i alle processer i virksomheden, derfor vasker vi også med miljørigtige vaskemidler. Vi foretager kundetilfredshedsanalyser og følger op med henblik på at forbedre os. Vi fører tilsyn med produkternes kvalitet og er i stadig kontakt med vores leverandører herom.

 

Vi valgte for nylig at skifte leverandør af vores vaskemidler, dette har gjort, at er blevet mere miljøvenlige. Vores vaskemidler er svanemærket, det opfylder dermed skrappe miljøkrav, og tager hensyn til den menneskelige sundhed.

 

Kruse Vask er desuden blevet tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet for vores gode arbejdsmiljø, som vi lægger stor vægt på.

 

Vi vil gerne være en miljørigtig leverandør af tekstiller. Dette gør vi ved hele tiden at arbejde for at reducere vores energi-, vand- og kemikalieforbrug. Vores produkter bliver vasket med vaskemiddel som er svanemærket. Vores tekstiler på bliver produceret på gode vilkår. Vi tager afstand fra leverandører som producerer tekstiler under dårlig arbejdsmiljø. På den måde kan vi garantere vores kunder en miljørigtig og samfundsansvarlig samarbejdspartner.

Recycling

Hos Kruse Vask sætter vi bæredygtighed i højsædet, derfor samarbejder vi med VIA design i Herning, hvor vi løbende laver bæredygtighedsprojekter.

Da vi hver dag, kasserer tekstiler som hoteller og restauranter ikke længere kan bruge, recycler/upcycler vi disse tekstiler gennem forskellige projekter. Det seneste projekt er i samarbejde med to studerende fra VIA design, og hvor vores tekstiler nu får nyt liv og kommer blandt andet til gavn for de danske kvindekrisecentre.

Kunder

Vi kan ikke undvære vores kunder. Det er meget vigtigt for Kruse Vask, at forholdet til vores kunder er godt. Derfor arbejder vi hele tiden på at optimere samarbejdet med vores kunder. Ligesom medarbejderne er en del af familien, ønsker vi også kunder er.

Vi ønsker hele tiden at vores kunder er med indvolveret i Kruse Vasks udvikling, hvad produkter, kvalitet og service angår.

 

Hos Kruse Vask er vi meget fleksible, så hvis der ikke er bestilt inden rette tidspunkt, kan man altid ringe ind, så finder vi en løsning. Vi takker vores kunder for det gode samarbejde.

Medarbejdere

Kruse Vask er en sund, sikker og attraktiv arbejdsplads, hvor der er plads til alle uanset baggrund. Derfor holder vi konstant fokus på forbedringer af fysiske forhold og trivsel for vores medarbejdere. Samtidig arbejder vi hele tiden på at tiltrække, motivere og fastholde gode medarbejdere.

 

Det er vigtig for Kruse Vask, at vores medarbejdere er lokale og har det godt, dét er et stort fokusområde for Kruse Vask. Medarbejderne på Kruse Vask er en del af familien, lige så vel som vores kunder er.

Familien Kruses Legat

Familien Kruses Legat er oprettet, da vi i Kruse Vask ønsker at give en social støtte. Vi har valgt at støtte kræft- og voldsramte, da vi her mener, at der skal gøres en indsats. Vi støtter både individuelt, og vi donerer til organisationerne så som Hjælp Voldsofre hvor vi ved, at pengene har en konkret virkning.