Bæredygtighed

MILJØET

Kruse Vask sikrer at kunden er i centrum i alle processer i virksomheden, derfor vasker vi også med miljørigtige vaskemidler. Vores vaskemidler er svanemærket, hvilket dermed opfylder skrappe miljøkrav, og tager hensyn til den menneskelige sundhed.

Kruse Vask er desuden blevet tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet for vores gode arbejdsmiljø, som vi lægger stor vægt på.

Vi vil gerne være en miljørigtig leverandør af tekstiller. Dette gør vi ved hele tiden at arbejde for at reducere vores energi-, vand- og kemikalieforbrug. F.eks. bliver vores tekstiler på produceret på gode vilkår og vi tager afstand fra leverandører som producerer tekstiler under dårligt arbejdsmiljø. På den måde kan vi garantere vores kunder en miljørigtig og samfundsansvarlig samarbejdspartner.

SOCIAL ANSVARLIGHED

Kruse Vask tænker både ansvarlighed globalt og lokalt - helt fra bomuldsmarken og hele vejen til dine gæster. Når vores tekstiler bliver kasseret, bliver de genbrugt til nye produkter lavet på lokale social økonomiske virksomheder.

Grønt indpakket i viskestykke fra Kruse Vask

VERDENSMÅLENE

Hos Kruse Vask mener vi, at det er vigtigt at tage ansvar både globalt og lokalt. Derfor stræber vi efter at bidrage til FN's verdensmål. Nedenfor kan du høre om nogle af de verdensmål, du som kunde hos os, vil hjælpe med at støtte. 

Verdensmål nr. 3

VERDENSMÅL NR. 3

Når tekstiler hos Kruse Vask bliver for slidte til at komme retur til hoteller og restauranter, bliver de sendt videre til krisecentre og herberger rundt om i Danmark, samt genanvendt til nye produkter syet på social økonomiske systuer. 

I hjælper derfor med at støtte sundhed og trivsel for kriseramte og bidrager til opfyldelsen af Verdensmål Nr. 3.

VERDENSMÅL NR. 8

Vi skaber job for de svageste i samfundet og samarbejder med social økonomiske virksomheder i vores genanvendelse af materialer.  

Verdensmål Nr. 9 industri, innovation og infrastruktur ikon

VERDENSMÅL NR. 9

Hos Kruse Vask arbejder vi hele tiden på at finde nye metoder til at arbejde mere bæredygtigt. For os er det vigtigt at ressourcerne bliver brugt effektivt og miljømæssigt fornuftigt. 

Verdensmål nr. 12

VERDENSMÅL NR. 12

Hos Kruse Vask genanvender vi 100% af vores tekstiler og har branchens mindste forbrug af vand og kemi. Derudover bruger vi el fra vindmøller og naturgas. Dette er med til at reducerer affaldsmængden gennem genbrug og genanvendelse. I hjælper derfor med at bidrage til opfyldelsen af Verdensmål Nr. 12.

Verdensmål Nr. 17 partnerskaber for handling ikon

VERDENSMÅL NR. 17

Kruse Vask danner partnerskaber for at opnå en mere bæredygtig udvikling.

Smilende pige putter med sengetøj fra Kruse Vask

RECYCLING

Hos Kruse Vask sætter vi bæredygtighed i højsædet, derfor samarbejder vi med VIA design i Herning, hvor vi løbende laver bæredygtighedsprojekter.

Da vi hver dag, kasserer tekstiler som hoteller og restauranter ikke længere kan bruge, recycler/upcycler vi disse tekstiler gennem forskellige projekter. Det seneste projekt er i samarbejde med to studerende fra VIA design, og hvor vores tekstiler nu får nyt liv og kommer blandt andet til gavn for de danske kvindekrisecentre.

MILJØMÆRKER

For os går hygiene, sikkerhed og bæredygtighed hånd i hånd. Derfor har vi valgt at certificere os inden for nedenstående miljømærker. Vi sørger for at du får en grøn og bæredygtig identitet, som du kan fortælle om til dine gæster.

Eu-blomsten (svanemærket)

Alle vores vaskemidler er svanemærket så du kan give dine gæster og medarbejdere den mest naturlige og behagelige oplevelse. 

Better Cotton Initiave

Vi tænker på bæredygtighed og miljø fra dyrkningen af bomuld og hele vejen til kunden.

OEKO-TEX

Vores tekstiler er blevet testet imod skadende stoffer, og er blevet fremstillet under bæredygtige processer og social ansvarlige arbejdsforhold.

GOTS

Vi udvælger vores leverandører, så vi sikrer at alle tekstiler har den bedste rejse. Fra dyrkningen af bomulden, producenternes arbejdsforhold til fremstilling og farvning af tekstiler. Vores tekstiler er certificeret med GOTS, hvilket vil sige de opfylder de høje og skarpe kriterier indenfor miljøvenlige tekstiler. 

INTERESSERET?

Telefon ikon 98 58 51 08

Få et uforpligtende tilbud skræddersyet efter dit behov.