Om os

Kruse Vask er et familieejet industrivaskeri med mere end 50 års erfaring inden for vask og tekstilservice. Af vores kunder er vi kendte for høj kvalitet, leveringssikkerhed, god service samt tæt personlig kontakt.

 

Er du kunde hos Kruse Vask, er det en selvfølge, at vi gennem rådgivning og en personlig kontakt sætter den enkelte kunde i fokus. Vi er i tæt samarbejde med førende leverandører, da vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste løsning. Vi leverer i hele Jylland.

 

 

 

 

 

Historie

En visionær grundlægger

I 1962 blev Kruse Vask grundlagt af Bent Kruse ved Hadsund i Nordjylland. Hans drøm var at servicere lokalområdet med leje, vask og levering af tekstiler. Virksomheden udviklede sig hurtigt, og levering til lokalområdet blev udbygget til hele Jylland og Fyn.

 

Stolte traditioner og værdier

I 1996 overtog datteren, Birgit Kruse, vaskeriet. Hendes plan var at videreføre og udvikle deres stolte traditioner og værdier: Kvalitet – Service – Personlig kontakt.

 

Vækst via Ledelse

I 2012 blev Sarah og Martin Kruse en del af virksomheden, og Kruse Vask blev udvalgt til programmet Vækst via Ledelse på grund af dets vækstpotentiale og soliditet.

2012 blev også året, hvor Kruse Vask fejrede 50-års jubilæum. I den forbindelse blev grundlæggeren Bent Kruse hædret, og Familien Kruses Legat blev oprettet, som støtter Hjælp Voldsofre og Familier Med Kræftramte Børn.

PRODUKTION

Kruse Vask har en moderne og højteknologisk produktion, hvor vi løbende investerer i nye maskiner for at kunne give vores kunder den bedste kvalitet. For at skabe det bedste arbejdsmiljø for vores medarbejdere opdateres maskinparken også med fokus på ergonomi.

 

Vores produktion er nøje sammensat, så vi opnår den højeste effektivitet og efterlever miljømæssige krav.

 

For at kunne give vores kunder den bedste kvalitet, service og personlige kontakt, udvikler og efteruddanner vi kontinuerligt vores medarbejdere, samt ledelse.

 

  

 

 

 

 

VISION

Hos Kruse Vask er vi først tilfredse, når du er tilfreds

 

Som kunde hos Kruse Vask garanterer vi dem høj kvalitet, god service og personlig kontakt.

 

Kvalitet

Kvalitet er en selvfølge hos Kruse Vask, og derfor giver vi den bedste kvalitet hele vejen – fra indkøb og behandling af produkter til levering, service og den personlige kontakt.

 

Suveræn service og leveringssikkerhed

Hos Kruse Vask sætter vi os ind i dine behov – alt fra den store kunde til små specialleveringer. Vi tilpasser os din hverdag og sørger for, at du altid får leveret til tiden. Med vores fleksible produktion kan du altid ændre på dine leveringer.

 

Personlig kontakt

Den personlige kontakt gælder i hele Kruse Vask – både bestilling, konsulenter, chauffører og ledelse. Derfor står vi altid til rådighed med en nærværende og direkte betjening.