Det lille vaskeri

 

Kruse Vask er fortælling om, hvordan et lille familieejet vaskeri blot er en lokal leverandør med normale mennesker med bankende hjerter i Veddum.

Vores mål er at forblive dit lille vaskeri, fordi så har du en større plads i vores hjerte.

Derfor er lille  stort nok til dig.

 

LEVERINGSSIKKERHED

Din tid er vigtig - derfor er sikker levering, nære relationer og personlig kontakt vigtige for et godt samarbejde. Hos Kruse Vask får du gennemsigtige priser og ingen skjulte gebyrer. 

FAMILIEEJET SIDEN 1962

Kruse Vask er et familieejet industrivaskeri med mere end 60 års erfaring inden for vask og tekstilservice. Af vores kunder er vi kendt for lækre produkter, leveringssikkerhed, god service samt tæt personlig kontakt. Du får dermed en pålidelig og sikker samarbejdspartner.

HISTORIE

En visionær grundlægger

I 1962 blev Kruse Vask grundlagt af Bent Kruse ved Hadsund i Nordjylland. Hans drøm var at servicere lokalområdet med leje, vask og levering af tekstiler. Virksomheden udviklede sig hurtigt, og levering til lokalområdet blev udbygget til det meste af Jylland.

 

Stolte traditioner og værdier

I 1996 overtog datteren, Birgit Kruse, vaskeriet. Hendes plan var at videreføre og udvikle deres stolte traditioner og værdier: Kvalitet - Service - Personlig kontakt.

 

Vækst via Bæredygtighed, Nærvær & Design

I 2012 blev Sarah og Martin Kruse en del af virksomhedens ejerkreds, som ikke kommer til at ændre på værdier, men kun styrke virksomhedens tilgang til bæredygtighed, design og nærvær til kunder og samarbejdspartnere

2022 blev også året, hvor Kruse Vask fejrede 60-års jubilæum.

 

Idag er Kruse Vask stadig familieejet, og ønsker at vi stadig forbliver det mindste vaskeri i branchen.

det lille vaskei i veddum nordjylland midtjylland til hotel restaurant industri

VISION

Tillid

Vi binder dig ikke med livslange kontrakter, uigennemskuelige fakturaer. Vi vil være det lille vaskeri, som lever af gode relationer og nære samarbejder.

Leveringssikkerhed

Hos Kruse Vask sætter vi os ind i dine behov - alt fra den store kunde til små special leveringer. Vi tilpasser os din hverdag og sørger for, at du altid får leveret til tiden. Med vores fleksible produktion kan du altid ændre på dine leveringer.

Personlig kontakt

Den personlige kontakt gælder i hele Kruse Vask - både bestilling, konsulenter, chauffører og ledelse. Derfor står vi altid til rådighed med en nærværende og hurtig betjening.

VORES VÆRDI TREKANT

Hos Kruse Vask sætter vi bæredygtighed, nærvær og design i højsædet

Bæredygtighed

Det betyder meget for os, at spare på jordens ressourcer. Derfor har vi valgt at benytte os af miljørigtige vaskemidler og genanvende 100% af vores nedslidte tekstiler. Dette er en værdi vi gerne vil dele med jer, således jeres virksomhed kan få en mere bæredygtig og grønnere profil.her.

Nærvær

Nærvær gælder i vores personlige service til kunder, i vores partnerskaber. Men også i vores partnerskab med socialøkonomiske sytuer, Herberg for hjemløse og Krisecentre.

 

Design

Vi ved at det er vigtigt for jer, at skabe indbydende og personlige oplevelser. Derfor har vi med vores produkter prioriteret at skabe unikke designs. 

Kruse Vasks værditrekant

ER VI NOGET FOR DIG?

Telefon ikon 98 58 51 08

Så kontakt familien Kruse