HVEM ER VI?

Kruse Vask er et familieejet industrivaskeri med mere end 50 års erfaring inden for vask og tekstilservice. Af vores kunder er vi kendte for høj kvalitet, leveringssikkerhed, god service samt tæt personlig kontakt.

Er du kunde hos Kruse Vask, er det en selvfølge, at vi gennem rådgivning og en personlig kontakt sætter den enkelte kunde i fokus. Vi er i tæt samarbejde med førende leverandører, da vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste løsning. Vi leverer i hele Jylland.

HISTORIE

En visionær grundlægger

I 1962 blev Kruse Vask grundlagt af Bent Kruse ved Hadsund i Nordjylland. Hans drøm var at servicere lokalområdet med leje, vask og levering af tekstiler. Virksomheden udviklede sig hurtigt, og levering til lokalområdet blev udbygget til hele Jylland og Fyn.

Stolte traditioner og værdier

I 1996 overtog datteren, Birgit Kruse, vaskeriet. Hendes plan var at videreføre og udvikle deres stolte traditioner og værdier: Kvalitet – Service – Personlig kontakt.

Vækst via Ledelse

I 2012 blev Sarah og Martin Kruse en del af virksomheden, og Kruse Vask blev udvalgt til programmet Vækst via Ledelse på grund af dets vækstpotentiale og soliditet.

2012 blev også året, hvor Kruse Vask fejrede 50-års jubilæum. I den forbindelse blev grundlæggeren Bent Kruse hædret, og Familien Kruses Legat blev oprettet, som støtter Hjælp Voldsofre og Familier Med Kræftramte Børn.

Det gamle Kruse Vask

VISION

Kvalitet

Kvalitet er en selvfølge hos Kruse Vask, og derfor giver vi den bedste kvalitet hele vejen – fra indkøb og behandling af produkter til levering, service og den personlige kontakt.

Leveringssikkerhed

Hos Kruse Vask sætter vi os ind i dine behov – alt fra den store kunde til små special leveringer. Vi tilpasser os din hverdag og sørger for, at du altid får leveret til tiden. Med vores fleksible produktion kan du altid ændre på dine leveringer.

Personlig kontakt

Den personlige kontakt gælder i hele Kruse Vask – både bestilling, konsulenter, chauffører og ledelse. Derfor står vi altid til rådighed med en nærværende og direkte betjening.

VORES VÆRDI TREKANT

Hos Kruse Vask sætter vi bæredygtighed, nærvær og design i højsædet

Bæredygtighed

Det betyder meget for os, at spare på jordens ressourcer. Derfor har vi valgt at benytte os af miljørigtige vaskemidler og genanvende 100% af vores nedslidte tekstiler. Dette er en værdi vi gerne vil dele med jer, således jeres virksomhed kan få en grønnere profil. Læs mere om vores miljørigtige beslutninger her.

Nærvær

Vi sætter en stor ære i at give vores kunder en følelse af nærvær. Dette gælder lige fra første dialog, til når vores chauffører sætter tekstilerne af med et smil på læben. Vi er en pålidelig samarbejdspartner der kan forstå, at der kan ske nogle skift i hverdagen og at i har en tidsgrænse i skal overholde. 

Design

Vi ved at det er vigtigt for jer, at skabe indbydende og personlige oplevelser. Derfor har vi med vores produkter prioriteret at skabe unikke designs. 

 

Kruse Vasks værditrekant

INTERESSERET?

Telefon ikon 98 58 51 08

Få et uforpligtende tilbud skræddersyet efter dit behov.